اگر می خواهید ترشی ها را بیشتر نگه دارید، می توانید آن ها را فریز کنید.
برای این کار ابتدا خیارهای خود را به قطعات کوچک برش دهید.
پس از آن، آنها را در کیسه فریزر قرار دهید و در آن را ببندید.
خیارشورهای منجمد را تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.
از نظر تئوری، همه انواع خیار را می توان به عنوان سالاد معمولی یا خیار برش و ترشی استفاده کرد.
قیمت خیارشور سرکه ای بسیار مناسب می باشد.
با این وجود، یک نوع آماده سازی برای برخی از انواع بهتر از دیگری مناسب است.
تنها چیزی که می توانید در نظر داشته باشید این است که برش خورده یا به همین ترتیب خورده شود، طعم و تردی آن. از همه ویژگی های ضروری این است که نباید نرم یا بیش از حد پاره شود.
تعداد کمی از گونه ها به طور صریح برای ترشی کشت می شوند.
خیار انگلیسی به طور کلی به عنوان بهترین گزینه برای ترشی شناخته می شود.
بافت سفت دارند و به راحتی خراب نمی شوند.
اگر می خواهید طعم خیار را حفظ کنید، باید نوع مناسبی از خیار را انتخاب کنید.
به عنوان مثال، برش خیار برای سالاد مناسب است، اما نه برای ترشی کردن.
مدت زمانی که طول می کشد تا فرآیند خیارشور کامل شود به اندازه خیار بستگی دارد.
ترشی شوید و کلم ترش به مدت حدود 3 هفته تخمیر و پخته می شوند .
ترشی ها طراوت خود را در عرض چند روز از دست می دهند.
بنابراین، شما باید به سرعت از آنها استفاده کنید.
آنها بهتر است در ظروف دربسته با درب محکم نگهداری شوند.
برای جلوگیری از قالب گیری، همچنین باید مطمئن شوید که شیشه ها دور از نور نگهداری شوند.