یک منبع معتبر متاآنالیز بیشتر از چندین مکانیسم مختلف کاهش وزن ناشی از پلی فنول های چای نشان داد که کاتچین ها و کافئین به طور هم افزایی اثرات کاهش وزن ایجاد می کنند، برخلاف اینکه آنها نتیجه کافئین به تنهایی هستند.
با این حال، تأثیر نوشیدن چایی سبز کیلویی بر کاهش وزن بعید است که اهمیت بالینی داشته باشد. اکثر مطالعاتی که تغییرات جزئی در متابولیسم نشان داده اند از عصاره چای سبز با غلظت بسیار بالای کاتچین استفاده می کنند.
چای سبز دارای خواص ضد التهابی است. مروری بر مطالعات بالینی انسانی و آزمایشهای سلولی و حیوانی نشان داد که چای سبز و جزء اصلی آن، اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG)، اثرات ضد التهابی قابلتوجهی دارند.
تجزیه و تحلیل سال 2019 منبع معتبر استفاده از عصاره چای در لوازم آرایشی این موضوع را تایید کرد. محققان تشخیص دادند که محلول هایی از جمله عصاره چای وقتی به صورت موضعی استفاده شوند، پاسخ های ضد التهابی را افزایش می دهند.
آنها همچنین دریافتند که میکروسیرکولاسیون پوست در نواحی آسیب دیده بهبود یافته است. مطالعه ای در سال 2006 نشان داد که مصرف چای سبز با کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.
این مطالعه بیش از 40000 شرکتکننده ژاپنی 40 تا 79 ساله را به مدت 11 سال از سال 1994 مورد بررسی قرار داد. نشان داد شرکتکنندگانی که حداقل پنج فنجان چای سبز در روز مینوشیدند، خطر مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دادند.
یک متاآنالیز در سال 2016 از تحقیقات مربوط به چای سبز و بیماری های قلبی عروقی این یافته ها را تأیید کرد. در مجموع 9 مطالعه شامل 259267 فرد در تجزیه و تحلیل گنجانده شد.
محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف چای سبز با پیامدهای مطلوبی در رابطه با خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و ایسکمیک مرتبط است.
بررسیهای جداگانه از منبع معتبر ۲۰۱۷ و منبع معتبر ۲۰۱۹ همچنین نشان داد که پلیفنولهای موجود در چای سبز ممکن است فشار خون را کاهش دهد، التهاب را کاهش دهد و عملکرد اپیتلیال را بهبود بخشد که میتواند به کاهش خطر بیماری قلبی در افراد دارای اضافه وزن یا چاقی کمک کند.