برای درست کردن چرم میوه واقعاً به مواد زیادی نیاز ندارید.
در این مورد، تنها چیزی که نیاز دارید مقداری میوه استوایی، عسل، آبلیمو و کمی آب است.
آسان!
فرآیند ساخت چرم میوه های گرمسیری به اندازه کافی آسان است.
ترکیبات چرم میوه
میوه. من از میوه های ستاره ای، میوه کیوی و انبه برای تهیه چرم میوه های استوایی استفاده می کنم، اگرچه می توانید از هر میوه ای استفاده کنید.
لواشک خانگی گوجه سبز دارای طعم های ترش و ملس می باشد.
از میوه مورد علاقه خود استفاده کنید. میوه تازه بهترین است.
عسل. برای شیرینی
آب لیمو. مرکبات دیگر نیز خوب است.
اب. به عنوان مورد نیاز.
طرز تهیه چرم میوه – روش تهیه
بجوشانید. با تفت دادن همه مواد در قابلمه شروع کنید تا فلفل ها نرم شوند و میوه ها شروع به تجزیه شدن کنند و آب آنها خارج شود.
میوه های پخته شده را پردازش کنید.
پس از خنک شدن به دمای اتاق، آنها را در مخلوط کن یا غذاساز پردازش کنید تا یک قوام مربا مانند به دست آید.
پخش و آبگیری کنید.
مخلوط میوه را روی ورقههای آبگیری یا سینیهای چرمی، که باید همراه آبگیر شما باشد، پخش کنید (اگر نه، میتوانید آنها را خریداری کنید). یک ورقه پخت می تواند با کاغذ مومی یا یک نوار کاغذ روغنی نیز کار کند.
در نهایت چرم ها را به مدت 6 تا 8 ساعت آبگیری کنید یا تا زمانی که چرم سفت شود و بتوانید آن را به راحتی از روی سینی بردارید. در مرکز نباید رطوبت باقی بماند و دیگر چسبناک نباشد، پس حتما آن را بررسی کنید.
ممکن است برای جدا کردن چرم از سینی، اگر کمی چسبندگی داشته باشد، نیاز به چاقو داشته باشید، اما من معمولاً مشکلی ندارم.
آن را امتحان کنید و به من بگویید که چرم میوه های گرمسیری خود را دوست دارید! — مایک اچ.
نکات و نکات دستور پخت
گزینه های میوه تقریباً با هر میوه ای یا ترکیبی از میوه ها می توانید چرم میوه درست کنید. من از مخلوط کردن آن لذت می برم، کمی آزمون و خطا تا ببینم کدام طعم ها مورد علاقه من هستند.
آن را با سیب، گلابی، آناناس، توت فرنگی، زغال اخته و بسیاری از گزینه ها امتحان کنید.
زمان خشک شدن بسته به دستگاه آبگیری و سایر متغیرهای خارجی مانند دما، زمان خشک شدن شما ممکن است متفاوت باشد.
دمای خشک کردن توصیههای دمای خشک کردن مدل آبگیری را در کتابچه راهنمای همراه آن بررسی کنید.
برخی خشک کردن را در دمای 170 درجه فارنهایت توصیه می کنند، اگرچه 130 درجه فارنهایت برای اکثر مدل ها کافی است.