سیب ترش خارجی و تاثیر عجیبی که بر روی مغز مرد آلزایمر گذاشته

در یک مطالعه در سال 2018 که در Nutrients منتشر شد ، محققان سوئدی دو هزار نفر را به مدت شش سال زیر نظر گرفتند و دریافتند کسانی که به رژیم غذایی موسوم به الگوی غذایی محتاطانه نوردیک (NPDP) پایبند بودند، نسبت به افرادی که غذاهای چرب و فرآوری شده بیشتری مصرف کردند، عملکرد شناختی بهتری داشتند.

سیب ترش خارجی طعم بسیار مطلوبی دارد.

در میان چیزهای دیگر، NPDP خواستار خوردن مقدار زیادی سبزیجات غیر ریشه ای، به علاوه گلابی، هلو و – حدس زدید – سیب است.

در مطالعه‌ای در سال 2022 در پژوهش و درمان آلزایمر ، افراد مسن‌تری که از رژیم غذایی MIND پیروی می‌کردند – تلفیقی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رژیم غذایی DASH ، که هر دوی آن‌ها بر خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه استرس دارند، خطر کمتری برای ابتلا به زوال عقل داشتند.

کارشناسان خاطرنشان می کنند که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما نتایج امیدوارکننده به نظر می رسند.

با نگاهی دقیق تر به اجزای موجود در مواد غذایی مانند سیب، چای و انواع توت ها، تحقیقات سال 2020 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داد که افرادی با مصرف کم مواد غذایی با سطوح بالایی از اجزای شبه آنتی اکسیدان، میزان بیشتری از بیماری آلزایمر (AD) و بیماری آلزایمر را مشاهده می کنند.

بیماری آلزایمر و زوال عقل های مرتبط (ADRD). به طور خاص، مصرف کم اجزایی به نام پلیمرهای فلاونوئید که در سیب، گلابی و چای یافت می شود، با دو برابر خطر ابتلا به ADRD همراه بود.

نتایج مشابهی در مورد AD یافت شد.