شما می توانید از انجیر خشک در تمام طول سال لذت ببرید و همچنین به لطف ترکیبات غذایی متراکم منحصربفرد آن از فواید سلامتی فراوان آن لذت ببرید.
انجیر خشک چیست؟
انجیر خشک برای دیابتی ها شکل خشک شده میوه انجیر است که روی درخت انجیر رشد می کند که با نام علمی Ficus carica شناخته می شود.
در حالی که انجیر تازه به دلیل بافت آبدار و خوش طعم بسیار محبوب است، میوه های نسبتاً لطیفی هستند و هر سال فقط برای مدت کوتاهی در دسترس هستند.
انجیر تازه فقط برای 1-2 هفته پس از برداشت مفید است و بهتر است ظرف چند روز مصرف شود.
از طرف دیگر، انجیر خشک را می توان در طول سال میل کرد.
آنها همچنین در بسیاری از نقاط جهان به راحتی در دسترس هستند و ماندگاری بسیار بیشتری نسبت به انجیر تازه دارند.
این میوه خاورمیانه ای است اما اکنون به طور گسترده به سایر نقاط جهان صادر می شود.
انجیر خشک یا با خشک کردن در آفتاب یا از طریق فرآیند کم آبی برای حذف آب اضافی ساخته می شود و یک میان وعده غنی از فیبر و مواد مغذی به جای می گذارد.
یک بشقاب انجیر خشک و همچنین انجیر تازه رسالت کامل و نصف شده روی میز چوبی
انجیر را می توان به صورت تازه یا خشک میل کرد.